måndag, september 11, 2006

Smålands första politikersåpaJag har varit med i en politikersåpa i Svt:s regi. Igår var jag med i Re-agera där de visade lite ifrån inspelningen av såpan. Meningen med själva programmet var att undersöka om politiker bli sams om något? De ställde sju unga politiker, däribland undertecknad, inför ett ultimatum: enas eller misslyckas - och det under tidspress.
Jag tycker att detta var en ganska rolig upplevelse. Vi i alliansen höll ihop lyckades få igenom i stort sett allt vi föreslog. Sossen hade inte riktigt bra koll, vänsterpartisten var väldigt lite vänster och miljöpartisten är riktigt bra, en resonalbel miljömupp=)Helt klart bäst intryck gjorde centerpartisten Annie Johansson från Värnamo på mig. Kanske beror det på att hon kommer ifrån Värnamo, folk tenderar att bli jävligt bra om de kommer därifrån, men hon var riktigt bra. Det är nästan att jag skulle kunna rekommendera vänner till mig att rösta på Annie då hon är liberal på rätt sätt och vill sänka skatten mer än många av våra egna moderater. Men bara nästan... Bengt-Anders (m) skulle få min röst om jag tillhörde Jönköpings län.

Se de tre första delarna av Reageras politikersåpa kan du se om du går in på länken! Du kan också se hela programmet där bland annat Malin Pettersson (m) från Kalmar var med och debatterade sjukvården. Malin var helt klart en vinnare! Såpan fortsätter på torsdag då jag skall vara med i direktsändningen av Re-agera igen.

1 kommentar:

katarinabrannstrom sa...

"Jag känner en... Anna, Anna heter hon ...ingen slår så hårt som hon... ingen kan slå våran Anna!
Bra jobbat!
Katarina