tisdag, juni 27, 2006

Be våra grannar i öst om ursäkt!

Frihetliga kämpar såsom Anders Hjemdahl, Fredrik Segerfeldt, Camilla Andersson och Maria Rankka har startat ett upprop för att få ihop så många namnunderskrifter som möjligt som skall skickas som en ursäkt till våra grannländer i öst för de uttalanden och kampanjer som några av Sveriges största fackföreningar bedrivit den senaste tiden. Dessa fackföreningar har uttryckt sig nedsättande, fördomsfullt och främlingsfientligt om arbetare från våra grannländer på andra sidan Östersjön.

Jag rekommenderar er alla att gå in på www.weapologise.eu och läsa mer om detta samt skriva under om ni tycker att det är bra. Var med och visa att en majoritet av alla svenskar tar avstånd från dessa åsikter och metoder. Visa ditt stöd för ett öppet, enat Europa som står för frihet, mångfald och demokrati. Visa att du respekterar, värdesätter och välkomnar våra grannar.

Det är orealistiskt att tro att facket och regeringen ska ändra åsikt och be om ursäkt, men vi kan göra det å deras vägnar. Var med och skriv under du också!

2 kommentarer:

Anonym sa...

What if Russian people come and take jobs and bussiness opportunities?

Worried baltic People person

Anonym sa...

What if Russian government switch off the electricity? What if?!