torsdag, december 07, 2006

Dags för att ta ställning för minkuppfödningen!

Nu är det bara minuter kvar tills dess att vi skall votera i kammaren om bland annat minkuppfödningen. Vänsterblocket vill inte föga förvånande sätta stop för minkuppfödningen i vårt land men vi är fler. Vad S, V och Mp:s hållning i realiteten betyder är att vi inför ett näringsförbud för minkuppfödare. Givetvis kan vi inte ha det på detta sättet. Jag är inte heller villig att hålla med dem om att djur har rättigheter.

Nu skall jag ner och trycka på knappen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är skönt att du står för minskad politisk makt då dina åsikter hör hemma på stenåldern.

I din nästa blogg eller här så ber jag dig mer ingående förklara varför man inte kan ha ett förbud mot minkuppfödning, det finns många länder i EU som har det och det verkar gå bra för dom.

Av nyfikenhet så undrar jag om det finns flera saker i samhället som inte borde utvecklas. Eller vafan vi kan t.o.m hoppa tillbaka 100 år, kvinnor borde inte ha rösträtt, spädbarn har ingen känsel. Kanske du är för slaveri också?

Eller du kanske tycker att det är jättenaturligt att det inte är så?
Men det är ju klart, om ingen har tuttat i dig sen barnsben att djur kan lida och inte borde utsättas för en tillvaro där dom känner konstant stress och oro så finns det väl ingen anledning att du själv tar ett steg här i världen och upptäcker något på egen hand.

Jag hoppas att du inte har husdjur typ katt eller hund som du låter tillbringa i en bur i skafferiet från födseln tills den är några månader, för att sedan knäcka nacken på den och gå runt med kattsvansen som kant på dina handskar.
Eller fyfan om du skulle skaffa barn, var snäll att inte blogga om hur du behandlar dom i så fall, osympatisk som du verkar vara.